Jag vill också kunna sjunga!

Tänk om man kunde sjunga som denna kille...fyfaan vad avundsjuk man blir alltså.

Jag verkligen älskar denna cover av Kelly Clarkson´s My Life Would Suck Witout You! med Nick Pitera.
Jag fullkomligen ÄLSKAR den!

Så därför så vill jag dela med mig lite...för er som inte hört denna kille, gå in på Youtube och kolla resten av hans klipp...helt sjukt bra!!!!

 

Eller här får ni en till........




God mat och god glass.

MMmm efter en god lunch så kom Veronica med den briljanta idén att gå på Mcdonken och köpa en årets första mjukglass...Jaaaa bra idé.
Tyvärr så satt vi inne då det är vääldigt dåligt med bänkar i Östersund för tillfället då det byggs om och har sig.

Men den var ändå supergod.

Ikväll blir det majbrasa hemma i byn...supermysigt, jag åk med bilder imorgon.


Hoppas ni själva får en supermysig Valborg!


lunch+glass

Idag blidde det blodpudding med keso och lingonsylt! Helt okej...
Men sen blev de mumsig glass på donken! Synd att det var lite för kallt för att sitta ute även fast det var sol!




Muuuuuuuums!!! Chokladsås ska de vara!!

I min väska idag...

Lånade 5 filmer som ska tillbaka idag och tog också med mig patronen till sodastreamern som måste bytas ut. I övrigt bara det vanliga som finns i dom flesta tjejers väskor runt om i världen.





Nu är helvetet igång!

Det jag menar är POLLEN!! Det är det värsta när det börjar tina bort snö och allt börjar blomstra! Det är härligt med vår och sommar MEN det är väldigt jobbigt att ha pollenallergi! Och dessutom att jag fick det för 3 år sedan!! Hur sjukt är inte det?? Jag hade gärnat sluppit det! I allergin ingår också kärnfrukter och vissa nötter! GRACIAS!!!
Såhär ser det ut i min väska varje dag:


Nääärå! Men näsdroppar, ögondroppar och tabletter blir en daglig konsumtion!


Tillbaka!

Då är man tillbaka på jobbet igen! Dock är det sista dagen för veckan eftersom det är 1:a Maj imorgon! Weeiii...
Inget speciellt planerat i helgen det blir nog bara till att ta det lugnt!


Jobba jobba jobba!




Glasögonorm eller linslus?

Men heeej på er!
Jag vet att ni har saknat mig...elr iallafall mina älskade bloggkompanjoner. Nu är jag iallafall här och har äntligen sat mig till ro för att blogga lite. Jag har varit hos Ingrid ikväll och gjort slingor på henne, men stack precis när hon skulle tvätta ur det, hoppas det blev bra!
Har precis tagit ur linserna, och jag måste säga nu efter 4 månader med bruna linser att jag känner knappt igen mig med blåa ögon. Därför frågar jag er...vad passar jag bäst i? Brunt, Blått eller Glarrer?


Jag själv trivs iallafall bäst i linser måste jag säga...och på tal om färger.
Satt och kollade igenom lite gamla bilder och när vi ändå är inne på VS så är frågan vilken hårfärg man passat bäst i
Brunt, Blont eller rent av Platinablont, vad tycker ni?


Ja ja, ni får väl suga på den karamellen ett tag.

Sov så gott hörrni


Dagens bild..

Skäms att visa mina bruna ben hehe men var bara tvungen att visa denna.
Ja vad säger man, jag trodde jag bodde i Sverige men som det ser ut på mitt bett så verkar det som jag bor i djungeln. Måste blivit biten av en spindel när jag sov eftersom jag inte kände av något och det är två prickar i bettet uussschhhh usch USCHHHHH. Jag ryser bara jag tänker på det ,det ser fortfarande otäckt ut men svullnaden har gått ner alla fall.








Dagens Bild

Rökpaus!




PANIK!!!!!

Hjälp jag har panik,våran bror gifter sig på midsommarafton och vi är brudtärnor,värdpar och ska ordna en möhippa. Känns verkligen som att tiden bara rinner iväg och vi har inte ens beställt tid för att ta mått till klänningarna. Inget datum för möhippan och vi ska inte ens prata om att planera saker till bröllopet som värdpar. Det är så mycket som ska göras på kort tid och jag vet inte vart jag ska börja. Suck.... jag måste nog ägna denna kväll åt lite planering, inte för att det är en börda det ska bli otroligt roligt men man vill att det ska bli så bra som möjligt och inte ett fiasko.
Så då vet ni vad jag ska göra ikväll...










KILL ME!

Allvarligt! Jag älskade mitt jobb tills för 5 minuter sedan.....




Tantalasing lip butter

mm farligt att gå på stan på lunchen blir lätt några impuls köp men idag tyckte jag mitt köp var riktigt bra. Köpte ett lip butter som luktar underbart och ger fin glans på läpparna,dessutom så går 64,90kr till Staying Alive Foundation som arbetar med att sprida information om säkert sex och att skapa uppmärksamhet kring kampen mot hiv. 
Det finns att köpa på Body Shop och kostar 95kr.






Lunchen..

Är avklarad! Var ju som sagt och veckohandlade igår så idag hade vi med oss matlåda!! Körv och potatis blev de och så slank det ner en Cola också tydligen... Inte Carro då som är nyttig och dricker vatten! 

Min och syrrans lunch... det var mumsigt! 


Carros lunch... nyttig fisk med ett glas vatten till :D


Myspys lunch med tända ljus !!


Efter lunchen drog vi ut i solen... det är sååå skönt ute nu!!! Men nu sitter man INNE IGEN...


Inga bilder på mig...

Neeej det är ju tråkigt att lägga ut sånna! så här kommer smygtitt på en brunett och en blondin.





Visst är dom FINE!! :D


Tillbaka på jobbet!!!

Hej alla Veronica här, jag antar att ni kan lista ut vid det här laget att jag är ''tha brunette''. Jag är 29 år och bor med min kära syster i ett litet radhus med en underbar uteplats som vi ska fixa iordning nu till sommaren. Våra grannar har nämligen perfekt uteplats med en gräsmatta som är klippt med sax och fontän mm mm. Så nu har vi bestämt att vi ska få till det finare, vi kommer ta kort när det är klart så får ni avgöra vem som har den bästa uteplatsen =)
Igår va jag hemma pga min underbara mensvärk, gud vad jag älskar att ha mens. Finns det något bättre än att ligga och krampa i timmar,förstörda underkläder,extremt dåligt humör,huvudvärk och uppsvälld mage. 
Varför har gud straffat mig med denna helvetes vecka, är ju inte normalt att ha så ont en gång i månaden så man måste vara hemma från jobbet och förlora pengar. Idag mår jag bättre men långt ifrån bra men det känns dumt att vara hemma en dag till pga denna skit. Får verkligen försöka hålla mig från att ta ut mina aggressioner på kunderna idag, svårt kommer det att bli men professionell som man är så kommer dom nog bli skonade hehe.


Fin fint...

Carro! Ett inlägg.. :D
Håller med om att det är skönt att träna, synd bara att man gör det 2 ggr om år! Anfådd av att gå till bussen på morgonen!
Skärpning på de! Men när?

Nee nu är klockan snart halv 12 och jag är inte ens halvvägs i säng!

Detta väntar inom kort :








Peace!




Fyfaan va duktig jag är!

Att jag äntligen tagit mig iväg igen (efter 1 månads upphåll) och tränat....Vafaan "slutade" vi för Annika??
Det är en sån himla skön känsla att sitta här nu efter ett träningspass, nyduschad och så avslappnad och härlig...kan livet bli bättre =)
Hur som helst, detta är mitt första inlägg i våran girlylicious blogg...vi kommer att regera Hahahah...ehh eller inte!
Jag kanske ska som Angelica presentera mig, mitt namn är Caroline Blondinen och jag är 28 år och bor med min älskade sambo och son en bit utanför Östersund *punkt* på det. Mer än så behöver ni inte få veta.
Jag jobbar på samma jobb som Brunetterna Angelica & Veronica hela dagarna lååång och det var efter ett x antal rökpauser och en massa prat som vi kom på den roliga idén att starta en blogg tillsammans.
Då måste vi ju bara få till iallafall minst ett inlägg om dagen för det är väl oftast det som är problemet, man startar en blogg och sen så dör den ut pga dålig uppdatering.
Nääää men inte våran blogg inte.

Nä nu ska jag smeta in kroppen med lite lotion (beroende) och sen ta och slagga....på fredag är vi leeedig så imorgon blir egentligen torsdag fast det är fredag....äh ni kanske förstår.
Kolla in min lilla dösill som ligger på sängen och jäser...hon ska förhoppningsvis ha valpar nu i veckan, men jag är skeptiskt. Tror hon bara är skendräktig....men jag lovar att hålla er uppdaterade.




Jobbar...

I 30 minuter till... sen ska jag åka på Willys och veckohandla!
Har suttit idag på jobbet och gjort matlistor för 4 veckor framöver, stor lättnad då jag och syrran (som jag bor med) slipper tänka ut mat 20 minuter innan bussen går vilket ibland kan leda till smått panik!
Idag blir det gammal hederlig falukorv fast med modern tappning :D Påhittig som jag är...
Kanske kommer det upp en liten bild på min lilla korvrätt senare !













Tjena!

Jag tror jag blir först med ett inlägg i våran nystartade blogg. Vänta er en massa roligt och mycket uppdaterande. Då vi är 3 tjejer som är med i detta "projekt" så kommer det bli massa olika saker denna blogg kommer att handla om!
Kan ju presentera mig själv i allafall, Angelica heter jag och är 23 år och bor i Östersund jag är mycket intresserad av att fotografera så vänta er mycket kort ifrån mig!! ;) Och en hel del annat såklart.. men vad är en blogg utan bilder?? det är nog jag som kommer stå för dom :D eller hur tjejer??
Förhoppningsvis kommer mina bambinos att uppdatera snart också så ni lär känna dom med!!

BE PREPARED!


Testing testing!

Ha ha....jag var först


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0