Have a happy f*cking new year!



Nu lämnar vi 00-talet bakom oss och går in i 10 talet.....


Trött som ett as!

Känns som om jag inte skulle ha tagit ur linserna sen igår (vet hur det känns att ha endags linser kvar över natten... gruuus) Men men, imorgon är det sista dagen på detta år så man får väl samla på sig lite sömn och krafter nästa år istället =)
Kom hem här för ett tag sen från ett VÄLDIGT folkigt Lillänge... har inte folk jobb att sköta????
Har blivit tvungen att leta ett nytt skidställ eftersom det inte fanns kvar storlekar i det jag hade fått i julklapp.... så nu har jag varit i varje sportbutik och inte blivit så vidars förtjust i något heller....

Tror jag väntar till värsta mellandaghysterin är över och man kan få gå och kika utan att galet folk river och sliter i allt.

Hittade dock ett par andra behövliga saker som jag fick trösta mig med.... Jakten på mitt snygga skidställ fortsätter....



Fejk UGG´s från Skopunkten, likaså tofflorna.
Fejk pälsmössa från Lindex (känns som kaninpäls)

I ♥ FEJK

Nu ska jag hitta på nåt kul tror jag....lite nervös hur det ska sluta men vafaan man lever bra en gång..... en liten ledtråd: har säkert gjort detta 30 ggr tidigare men det är några år sedan.



Byte av klappar...

Hej hopp skidsnopp!
Börjar inte jobba förrens 14:20 i dag så jag ska se till att åka in lite tidigare och byta ett skidställ som jag fick av min älskling i julklapp.... det var inte bara en storlek för stort utan två tror jag nog att jag kommer kunna kliva ner (även fast man ätit god och mycket julmat).... framgår kanske inte riktigt på bilderna eftersom jag råkade trycka ihop dom lite för mycket.... men stort var det!

Hur som helst så är jag sugen till tusen på att dra på mig pjäxorna och störta ut i backen... dra några vurpor... få en jäkla massa snö i ansiktet för att sedan längta in i värmen för att man håller på att förfrysa fötterna...

Men det hör som till ;)




long time no see!

Go Jul :) i efterskott...

Jag ville bara visa världens bästa film!!!




Spiderman Junior

That´s right... han finns numera hemma hos mig och är riktigt söt....Det var en kanon julklapp mamma, tack snälla... kommer nog att behövas tvättas några gånger i veckan.




Julen fortsätter...

Hej hopp

Då var Julafton över för detta år... men misströsta inte gott folk för det bara 364 dagar kvar tills nästa ;)
Hemma hade vi en lugn och fridfull jul med god mat och tro det eller ej men vi hade varit snälla så tomten kom till oss!

Wille undrade detta år varför Tomten har en mask på sig?? Hmm ja vad säger man... han köpte iallafall konceptet att han måste det för att inte alla barnen ska känna igen han när det inte är jul =)

På kvällen vart det Buzz med resten av släkten vilket var riktigt kul! på julen ska man träffas och umgås och jag känner verkligen för alla människor som får sitta ensamma på jul.. det förtjänar ingen....



Jag är glad över alla underbara människor som jag får ha runt mig...



JULAFTONS MORGON

Hej på er alla och GOD JUL!

Vaknade kl 07:00 imorse av att min lilla son smög sig ner för trappan och ner till granen... nere hörde jag ett litet fniss följt av att han sprang upp för trappen i 150 och ivrigt berättade att tomten varit här för det var fullt med paket under granen... God Jul mamma & pappa sa han sen...
Åhhh man smälter alltså... det är nu man inser att alla förberedelser och allt slit man lägger ner på svettig julklappshandling, julklappsinslagning o.s.v är så värt mödan att man inte finner ord..

Har precis plockat undan det sista av morgonens grötfrukost och dopp i grytan. Mina svärföräldrar samt min pappi har varit här och fyllt på magarna lite.... supermyyyysigt var det. För övrigt kokar jag alltid riktig tomtegröt på julafton, kokar på 1 liter rödmjölk och 5 dl grädde samt 4 dl grötris åsså lite salt som MatTina brukar säga.... Det är sååå gott, dock mäktigt ;)

Nä nu blir det en dusch, sen ska det lagas en jansson... Mmmmmm





Julhandling... check!

Hej på er så här dagen före dopparedagen..... Här sitter man nu med en liten småland i handen och bara njuter av att allt är klart. Eller jag har lite mycke presentinslagning kvar men sen så + Carro À la Julskinka

Denna dag har flytit på så inåt helvetes bra förutom att jag höll på att klappa ner en kille som tog "min" plats på f.m utanför Barnens Hus... Ja just för att det var Barnens Hus så sket jag i det, hehe ;)

Men det är faktiskt första gångenx antal år som jag sitter ner och inte allt för mycket julstök kvar...
ANLEDNING TILL DETTA:

* Hemma hela förra veckan med VAB och hann med o städa en hel del ;)
* Åkte in tidigt idag för att stöka det sista
* Komihåg lista (dock var jag ändå tvungen att ringa på honey och be han om en del saker)

Japp... så svårare än så var det inte.... ska prova komma ihåg alla punkter tills nästa jul (utom 1:an förhoppningsvis)



Vadå måste jag skriva vad allt kommer ifrån som alla andra? Okej då.... Bikbook för hela slanten förutom Olles brorsa som sitter på huvet och skorna från Wedins som inte längre finns i stan! (bra att hela skon syns!!)

Seee Yaa Later




Julegrana färdigklädd!

Jag lovade att visa lite bilder på våran otrooooligt fina julgran när den var klar, men eftersom jag inte kunde lägga in bilder från kameran till datorn och jag bara inte orkade åka till pappi så vart det aldrig av.... MEN igår var den iväg på en liten service och NU KAN JAG FÖRA ÖVER BILDER IGEN!!!! JIPPI!!

10.000 julkramar till världens bästa Andreas!

Så här kommer våran vackra gran.... för visst är den bedårande?



Nu ska jag fixa lite här hemma så allt är klart inför morgondagen då jag ska in till stan och ordna det sista med klappar och mat...... snart e det juuul!


Kyrka, baksmälla och istid!

Ja dom tre orden sammanfattar ungefär min söndag... började med att stiga upp vid 09:45 för att sedan gå och sega fram till 10:15 då jag ringde för att dubbelkolla kyrkisavslutningen som jag trodde var 13:00, fick till svar att barnen ska träffas 10:40 för att genrepa lite och kl 11:00 så börjar det! Gaaaaahhhh

Ursäkta uttrycket men Helvete tänkte jag.... för det är ju ändå 2,5 mil till kyrkan!
Men med bra teamwork från mannen så hann vi dit i tid..... barnen sjöng en massa fina sånger och det hela var över på 1 timme så det gick bra.

På hemvägen så hyrde vi Ice Age 3 och Hangover som förövrigt var mycket sevärda!

Imorgon så ska vi lämna in laptopen på lite privatservice så förhoppningsvis så ska jag äntligen kunna lägga över bilder från kameran igen......så här glad är jag över detta




Granen har anlänt!

Granen har anlänt.... bröt mot 10 års tradition att alltid klä granen dagen innan julafton... men traditioner är väl till för att brytas va? ;)

Hela köket doftar verkligen graaaan och jag kan inte i min vildaste fantasi förstå dessa människor som frivilligt köper en plastgran!!! OK för alla som är allergiska eller som har andra förstårliga anledningar....men annars är det inte ok ;)

Imorgon kommer bättre bilder på en färdigklädd gran mina vänner....

Låt mig presentera familjen R.W´s Julgran 2009




Nu har jag en massa kulor och krims krams som ska upp....antingen ska det vara lagom eller mycket...
..... Jag kör all in d.v.s MYCKET!!


......och endast tomten e vaken....

Näää klockan är tjugo övernio så det är klart man är vaken, här vaknade man med skitont i halsen...känns som jag inte ens skulle kunna svälja en nål om jag så kunde... VARFÖÖÖÖÖÖR???
Usch ska man gå och bli sjuk nu till julen....bläääää




Vad ska jag välja?????




Pssst.... alla är så klart gratis att ladda hem!!


Julstämningen är på topp!

Idag har jag från morgonen lyssnat på julmusik  "vilket jag passar på med när jag är ensammen för min andra hälf är inte så förtjust i det" druckit glögg och eldat i spisarna.... och nu när mörkret fallit in så tänder man så klart ett och ett annat värmeljus (ca 20st, hehe)

Hittade även en stor vas igår som M fick av sin chef för ett par jular sen.... eller ja det låg så klart en wiskey i den när han fick den, men hur som helst så har jag aldrig vetat riktigt vad jag skulle göra med den tills igår kväll när min hjärna la i en andra växel ..... jag har väl kanske 6 småslingor som jag inte använder och då så gjorde jag mig en ljuslykta till ett av mina fönster som faktiskt saknade belysning, så här fint vart det




I ♥ GOOGLE

Igår skulle jag steka pannkakor till min son mitt på dan och insåg att jag hade slut på ägg! Gaahhhh....äsch då gör jag väl våfflor då (vilket vi alltid har hemma) MEN inte igår!!!

En väldigt besviken liten kille kollade på mig och frågade vad vi skulle göra.... Vi googlar sa jag!

           



Det vart så bra att jag tom vill dela med mig av receptet ;)
             
 


Mina små nissar..

Idag så tog jag och julpyntade våran hemsida som vi har jag och honey.... har inte rört den på några månader så det var dax för en liten uppfräschning..... och vad passar inte bätter än tre små tomtenissar..

           

Kanske inte gjord på bästa sätt men eftersom man bara har Paint och Inkscape så är jag hyffsat nöjd, söta vart dom iallafall =) 


Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra!

Ja det är precis vad det gör, både här hemma och här på bloggen.... ni kanske även ser att vi har ny design här på bloggen. En av dom stora anledningarna var att man hann springa ett marathonlopp innan våran gamla sida hade laddat klart och det var bara såååå irreterande! .... och eftersom ingen av oss är några html proffs så vart det bäst att göra på detta viset!

Denna design kommer från Emelie Aspelin och var helt gratis, riktigt duktig tjej. Jag gjorde bara om headern så den vart mer "oss"

Är på väg ner till min pappi som ska bjuda på lunch, och det känns lite gruvsamt att gå ut med tanke på vädret.... men det är som det gamla ordspråket Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!



Det ser kanske inte så farligt ut, men jag lovar det vräker ner!!


Paljetter!

Det är nåt som faktiskt är riktigt snyggt, tog därför och införskaffade mig ett par leggins för ett par veckor sedan.
Hittade mina på Lindex och rea var det dessutom, lucky me!




Dessa tillsammans med ett par snygga klackar är allt som behövs.... och kanske ett snyggt leende som jag aldrig lyckas få...!! Tack Roger o Anette för lånet av spegeln ;)


kvällspromis med doggisar!

Jag var ut i söndags på en liten kvällspromenad till våran lift.... har inte brytt mig om att ljusredigera fotografierna alls då färgerna var så otroligt vackra i sig!










Min lilla bandit... kolla in muntussarna som hänger, ser nästan ut som om dom tillhör hans tunga!


Är huvudet dumt så får kakorna lida!

Nåt jag måste lära mig är att prova följa recepten när jag bakar...jag kan lätt få för mig att testa på lite annat och oftast så blir det inte så bra i slutändan.

Denna gången var det Bredgottkakorna som fick lida.... varför tar man en msk när det står TSK?????



Jaja, vi får väl se hur detta slutar..... "kom igen nu cookies be nice tooooo meeee"




-----------------------------------------------------------------------------------------------

Hur gick det då?
-Dom vart kanske inte skitsnygga men fyf**n va goda dom blev!!
Ni som aldrig testat dessa måste göra det...jag lovar ni kommer inte bli besviken!


Gaga olalaaaa...

Heeiiiii bloggen!
Sitter hemma med VAB och poppar Lagy Gaga med Bad Romance för fulla muggar... min lille man har åkt på ögoninflammation, igentäppt näsa och livet är bara för orättvist ibland!
Förra veckan var jag hemma mån, tis med VAB för då hade han ont i sin lilla höft att vi först fick åka på HC och kolla och sen vart det en remiss till sjukhuset för ultraljud, röntgen och blodprover..... 6 timmar vart det på tisdagen och vi fick då reda på att han hade Coxitis simplex. Det finns ingen svensk benämning på detta utan det kallas även för höstsnuva.... alltså som en förkylning som sätter sig i höften och som går bort av sig själv.

Men han mår iallafall "bra" nu förutom ögoninflammationen och nästa vecka ska vi tillbaka på en efterkontroll för att se att allt är bra.

Jag vill ge +++++ till sjukvården för jag är så jäkla nöjd med hur dom hanterade det här... var helt inställt på att få åka hem med orden "det är nog bara ett virus men åk hem och vila så återkommer ni om det inte ger med sig"
 
Nä nu ska jag fortsätta poppa min absoluta favoritlåt Bad Romance....  sjukt bra video är det också!
Tror inte jag är ensammen om att tycka detta med tanke på att detta klipp har haft 35 510 543 visningar sedan 23 november 2009!! Not bad!






Glad Lucia på er alla!

 



Idolfinal med must och krokar!

Så då var vi alltså framme vid denna sagas slut.... vem vinner och vem förlorar?
Jag tycker att dom bägge två är bra så jag har ingen direkt favorit, men måste jag säga så väljer jag nog Calle

Tyckte definitivt att Calle gjorde vinnarlåten bäst som man förövrigt redan börjat nynna på, vilket tyder på att det är en bra låt!

Satt nu och kollar på Cirkus Möller därMåns gjorde en parodi på Mammas pojkar och det var länge sen jag garvade så mycket.... missade ni det så måste ni bara leta upp det och kolla så vida ni kollat på det riktiga programmet!
Nä nu ska jag fylla upp mitt mustglas och burra ner mig i soffan i väntan på Idolresultatet...






NAIL-POLISH PROBLEM!



Har du inte tid? Är Acetonet eller bomullen slut? Eller är det helt enkelt så att du bara inte orkar?
För mig handlade det ikväll om alla alternativen ovan och därför gjorde jag det jävligt lätt för mig..... Jag målade på nytt lack ovanpå det gamla fula lacket!

För är det något jag tycker är fult så är det bortskavt (speciellt mörkt) lack!! Det är så fult att det nästan borde finnas "nagelacks Lisor" som bötfäller en för detta =)
Jag skäms så mycket när jag har det att jag nästan går med knytna nävar om jag måste visa mig offentligt.... så hemskt tycker jag att det är...

Så jag löste mitt problem för kvällen, smart va? (för jag lär ju vara den första som kom på detta!!)


Vips så slipper man se ut som *?=&%¤#"!)=/& om händerna!


Party i Lördags

I Lördags va vi på firmafest och vi hade skit roligt, avslutade kvällen på olearys. Synd att du inte va med Carro, men jävlar va snyggt det blev i vardagsrummet, good job girl =))
 

Som sagt så va det riktigt lyckat....


Hej hopp!!!

Jaha då var det första av helgens julbord avklarade! Igår så var jag alltså på GIII:s julbord med jobbet och vi var hela 105 pers samlade.... det bjöds på mat, öl, vin, cider,snaps, kaffe, likör och cognac.... inte illa kan jag lova. Det var riktigt riktigt roligt och det känns idag att man var ut igår.
Snygg var jag också i ett par nyinköpta paljettleggins som jag förövrigt drar på mig på dagens julbord som serveras nere på byn. Det är våran otroligt duktiga fest kommitté som fixar detta evenmang, och som jag har lyckats missa i tre år tror jag.... men denna helg var jag ledig och hemma så ikväll ska det ätas mer...mums!





Julemys med lampor och värmeljus....

Detta är klart det bästa med Juletider...alla julslingor och värmeljus som man kan tända i detta långa mörker.









och så lite julmys utomhus.....





Tänk att allt detta gör en på sånt bra humör.... just nu ÄLSKAR JAG MITT LIV!


Före - Efterbilder

I söndags så vart jag klar med det sista i tvrummet, och jag vart faktiskt nöjd med resultatet.
Vi ska väl förhoppningsvis bygga ut huset nu inom kort och då kommer vi att få ett större tvrum, men detta duger alldeles utmärkt tills dess.

FÖRE


EFTER


FÖRE


EFTER


FÖRE


EFTER


FÖRE


EFTER




Den svarta väggen valde jag att måla i högblank svart 90...man kan nästan spegla sig i den =)


Tv bordet köpte jag på second hand och kostade 175 kr .... lite slippapper och lackfärg så vart det som nytt!
Tog inget bra kort på det men lite av det syns iallafall.




RSS 2.0