Tillbaka till verkligheten,suck.....

Jaha då var man tebax i Östersund efter en rolig helg i Stockholm. Takida var as bra tyvärr så hade vi sittplatser, mer röj med ståplatser hade det nog blivit =)
Känner mig fortfarande helt slut efter helgens festande och inte nog med det så är det firma fest på Lördag (Carro är en svikare), börjar känna mig som en alkis hahaha.
Lite fyllebilder bjuder jag på =)


Dagens pungfråga!

Han -Hej jag vill ha adressen till Mekonomen i Falun ...
Jag -Är du verkligen säker på det? Ska jag inte göra dig besviken och säga att den ligger på Karl Bertilgatan 2 i Falun
Han -Nää jag vill ha den riktiga adressen


Alla som jobbar vet vad Mekonomen i Falun har för adress ...

Jag -Då ska vi se, Mekonomen i Falun ligger på Ryckepungsvägen 1
Han -*ASGAAAAARV*


Det roliga i det hela är att killen inte är en liten fjortis som busringer med sina kompisar utan detta var en kille 25-35 år med en massa tjej/killkompisar i bakgrunden som också viker sig av skratt (högtalartelefon)

Killen garvade så underbart härligt att jag faktiskt också tyckte det var kul och han kunde knappt få fram orden Kan du skicka detta som ett sms? för han skrattade så mycket =)



Det roliga är att det till största del är "vuxna" människor som ringer in och frågar efter denna uppgift!



 


ARGGGG!

Hade skrivit värsta långa inlägget när hela skiten bara försvann och nu är klockan snart 00.00 och jag tänker inte skriva om skiten.

Kortfattat: Jag lever, vilken hunk Vera!, jag smårenoverar hemma, före och efter bilder kommer till veckan när allt är klart, håller även på med en hemsida, har tvätt upp till öronen, huset måste städas......

..... och på söndag är det 1:a Advent... AAAhhhhhh.

Då SKA jag sitta med färdigpyntat hus och lite glögg på kvällskvisten, men hur detta ska gå till vet jag inte för jag jobbar hela dagen imorgon. HJÄLP!!

Varning för skitkass bildkvalité!





Ni som vet hur det såg ut innan ser att det är lite skillnad, men jag ska lägga ut förebilder (i bättre bildkvalite) sen så får ni se skillnaden. Jag säger bara black and white!!

G-natt




Idag har jag Fredag hihi

Idag känns det som Fredag för mig eftersom jag är ledig resten av veckan så skööööönt.
Alltså vilken skräck det var att se bilderna på skräcken i ditt inlägg Carro hahahaha, vad har gått snett med en från början så söt pojke kan man undra. Jag bjuder här på något mycket ljuvligare att vila ögonen på nämligen min date inför helgen =)
Jag köper ny mobil idag också, va väl på tiden?
Trevlig Helg allihopa <3


1989-2001

Kommer ni ihåg Baywatch som gick på tv förut? Jag vet inte hur jag kom in på det men jag började och googla lite på skådespelarna som var med och upptäckte att det hänt ett och ett annat sen det började
Nu är väl kanske inte det så konstigt med tankte på at man faktiskt åldras men det var faktiskt en kille som jag vart ett paff av att se..... plockade ut några stycken som jag jämfört DÅ & NU bilder på....

Vem är still HOT och vem är NOT?

Allas våran Mitch Buchannon (David Hasselhoff) 1989-2000
Snygga CJ Parker (Pamela Andersson) 1992-1997
Söta lilla Hobie Buchannon (Jeremy Jackson) 1991-1999
Hunken Cody Madison (David Chokachi) 1995-1999
Hotta Lani McKenzie (Carmen Electra) 1997-1998







Mitt tycke, David NOT, Carmen HOT, David HOT, Pamela (can be HOT), Jeremy WHAT THE F*UCK har hänt???
Lilla söta Hobie har blivit ett monster ......

Snacka om att ha åldrats .... och jag blev bara tvungen att googla han för att se hur gammal han egentligen är och svaret är 29 år.....  Se vad solen kan göra ska på hyn och så kanske lite för mycket träning och lite magic kirurgi =)

Och vad har hänt med ögat? Slant dom med skalpellen eller ;)

Serien gick iallafall mellan 1989-2001 och enligt mig så var det en skitbra serie... följde den slaviskt som så många andra.




Tjaba tjena hallå...

Oj vad tiden kan gå fort känner jag, såg att jag inte bloggat på en vecka och vart alldeles förvånad att Vera av alla slängt in en massa inlägg på rad You go girl!

Är en aningen avis att tjejrna varit iväg på New Moon och inte jag... MEN jag har verkligen inte kunnat hur mycket jag än velat .. Jag var ju ändå nästan på väg att åka 36 mil för att se premiären men efter en riktigt funderare så bestämde jag mig för att inte göra det.
Har en tjejkompis kvar som inte har sett den och som vill se den så vi ska väl bestämma en dag som vi kan sticka iväg utan barn och sambo .... hahaha
Man tar väl inte med sig tårta på kalas som det så fint brukar heta, haha (LOVE you honey *blink* *blink*) - Hör av mig Vera om du vill se den igen ;)

Vera, nu verkar Julbordet bli av här hemma så jag kommer nog inte in till stan den 5:e så vi måste boka i en dag nu så vi kan träffas alla girls, eller hur var det nu med en gång i månaden .... man är seriöst inte bättre =)

Nä nu väntar sängen och ett par timmars sömn innan klockan ringer
               

Natt natt!




 

Carro!!

Om du vill så går jag gäääääääääääärna och ser New Moon igen om du är sugen =)

På Torsdag smäller det

På Torsdag morgon flyger jag ner till Stockholm, jag ska ner och hälsa på Laila och på Lördag ska vi gå och se Takida. Fredag ska vi åka runt och hälsa på massa kompisar som jag inte träffat på länge ska bli så underbart. Massa fest och shopping, vad ska ni göra i helgen tjejer?
Ps va ovanligt att se 3 inlägg av mig i följd hahahaha

New Moon

I Lördags var jag och mina syskon med respektive iväg och käkade en god middag följt av New Moon. Filmen var helt ok men har man läst boken så känns det som det fattas otroligt mycket vilket är förståeligt. Och jag saknade vargarna,hade gärna sett mer av Jacob och Paul =)) Efter bion ville vi inte gå hem så vi fortsatte kvällen till långt in på morgonen på diverse barer.
Tack alla ni för en trevlig Lördags kväll hihi.

                          


Carro!!

Varför blev mitt Foki inlägg så konstigt, fast jag hade mellanrum så hamnade allt ihop =(

-------------------------------------------------------------------------------------

SVAR TILL VERA: Nu har jag ändrat storleken på Rubriken... så nu ser det lite bättre ut.
Var och hälsade på er idag men jag hade glömt min mobil så jag kunde inte ringa...jag bankade och bankade men ingen öppnade =) // Carro

Jag är med i tävlingen på Fokis blogg =)

Eftersom min mobil blev stulen när jag var i Stockholm och fortfarande inte har köpt en ny så tänkte jag förlita mig på lite tur och tävla på http://fokis.se/ och vinna en iPhone hihi.
Detta är skalet som jag skulle välja till min iPhone, rosa SÅKLART:
http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Diamond-Case-med-psykadeliskt-monster-rosa.html
Wish me luck.
Pssst kommer ni ihåg när jag kommenterade hennes blogg för längesen och sa att hon förtjänade att ligga på topp 2 och hon svarade tillbaka och tackade. Nu ligger hon där, i knew it.


Aquaria

Sista dagen i Sthlm innan det är dax att bege sig hem till El Jämtland.
Har precis kommit hem från en tre rätters middag hos min farmor och hennes gubbe, så nu tror jag att min mage spricker.

Igår så var vi på Aquaria och tittade på fish och det var riktigt skoj... det enda negativa jag har att säga var att det var mindre än jag trott....

Efter det så drog vi på en tapas restaurang och beställde in en massa smårätter som bla friterad bläckfisk, musslor, scampi, fläskfilé, friterad potatis och en massa dipper.... sjukt gott!

Sen drog jag hem och la mig på soffan en sväng för att sedan duscha och svida om. Mötte upp min lillebrorsas sambo Marina i slussen och vi drog på Kellys och mötte upp resten av gänget. Kellys öl kostar bara helt otroliga 19 kronor!!! Billigare än så går det nog inte att få ölen...
Sen drog vi vidare på annat och hade skoj... jag var hemma vid tre och är idag glad att jag inte fortsatte vidare som vissa andra gjorde.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med mamma och Wille....











Hej

Efter en god nattssömn så sitter man nu 65 mil hemifrån i mamsens lägenhet. Vi var framme 20:30 igår och resan gick utmärkt... Tackar jag Ingrid för (lånade en dvd att ha i bilen)

Idag så kommer min storebror och hälsar på.... har inte träffat han sen juni så det ska bli kul, och eventuellt så drar vi hela familjen till min farmor ikväll för att äta och spela lite kort.

Detta tog jag imorse när jag satt på balkongen med en kopp te.... undra vad det var som hade hänt?
Det var från början 6 brandbilar .....






Nä nu ska jag ta en dusch... vi hörs!


Världens sämsta....

Nu är äntligen väskorna packade och klara, och jag tror att jag har med mig kläder för att vara borta två veckor....därav rubriken  "jag är nog världens sämsta på att packa/planera"  men hellre för mycket än för lite.... speciellt om man har barn!

Så nu sitter jag och väntar på att pappsen ska komma och hämta oss så vi får börja våran resa neröver. Vi tänkte först flyga för det fanns riktigt bra priser på flygbiljetter, men vid närmare eftertankte så kändes bilen bättre för då slipper vi "konka" på all packning + att vi tar med oss våran lilla doggis Puma, och att flyga med hund är inte kul. Iallafall inte om det är en liten hund och den inte är van att behöva sitta i en väska på golvet mellan dina ben!

Nä så bilen blir bäst denna gång!

Bloggar mer när jag kommit fram till El Stockholmo!
See yaaaa!


Nu är det gjort!

Glömde bort att berätta om i fredags när jag och Wille skule ta våra sprutor... Vi hade laddat dagen innan med pepptalk och en massa överraskningar när vi var klara. Men väl framme vid vårdcentralen så hände det en stor lapp med texten Vaccinet är slut! Suck!!!!

Men vi åkte ändå in till stan och handlade det han hade blivit lovad för sprutan sköts upp till onsdag när dom skulle få in mer vaccin...alltså idag.

Så efter 1 timma och 10 minuter så vart det våran tur och det hela var över på ca 3 minuter.
Jag är världens stoltaste mamma just nu för han var så otroligt duktig, han ville ta sprutan före mamma och pappa plus att han inte sa ett enda ljud.
Barnen ska visst få en omgång till ca tre veckor efter första sprutan eftersom dom bara får en halv dos första gången.



Tyvärr så var det bara barnen som fick present för att dom varit duktiga (avundsjuk)..... Mamma och pappa fick inget ;)

BIVERKNINGAR FÖR OSS ca 12 timmar efter sprutan: Ömma i armarna, det gör lika ont som när du kommer åt ett riktigt stort blåmärke.... annars nada.





Jihooooo

Åh gud vad jag är glad nu .... på torsdag så packar jag min och Willes resväska och drar söderut.
Ska bli helt underbart!!



Ska våldsgästa mamsen en sväng!


Ny design!

Tyckte det var dax att "piffa" till bloggen lite och eftersom vi går mot mörkare tider så fick det bli en mörkare variant. Det är lite lite småfix kvar men det kan jag ta i veckan.

Nån som vet vilken av koderna man använder för att ändra färgen på Kommentera och Katergorin? (Dom som fortfarande är rosa som ni ser)

Angie & Vera ...vad tycks? Önskar ni andra färger eller något annat?

Jag vet vad jag saknar.... NYA BILDER!!!!!




I got a feeling ......

Kolla in detta youtube klipp när Black Eyed Peas uppträder i Chicago.... första ögonblicket tänker man "vad är det för knäppis"

SÅ JÄKLA LÄCKERT GJORT!!




Hobby

Är det något jag har älskat sen jag var liten så är det att klippa och klistra, samt sy.
Jag fick min första symaskin i julklapp när jag var ca 10-12 år och den älskade jag.... minns t.o.m att den var rosa =)

Fastnade för ett par år sen som många andra i Scrapbook träsket och det finns så otroligt mycket kul och fint att göra... den enda som sätter gränsen för kreativiteten är fantasin. Men det finns mycket tips och tricks att hämta om man tex googlar. Sen finns det även startakurser på många ställen. Här i Östersund så har SYSSLA kurser lite titt som tätt och det kan vara bra för den som inte törs sätta saxen i pappret själv.

Jag har inte gått någon kurs i scraapbooking utan allt kommer från huvet och Internet.

Här visar jag ett fint dopkort som jag fick en beställning på.... vart faktiskt nöjd med resultatet... för jag lovar att man blir väldigt kräsen efter ett par år!


Det jag använde mig av denna gång var Papper av olika slag, sax, sidenband, dubbelhäftande tejp och en skrivare......

RESULTATET:





Det blir så mycket mer personligt när man gör det själv än dom där tråkiga korten på ICA som man köper.
Så klart var detta kort till en tjej och vad passar bättre än en MASSA rosa!

(tyvärr stora ljusskillander på korten så det ser inte ut som samma papper, men det är det)




Already Frajday

Börjar med att säga *asg* åt förra inlägget av Angie.... helt sjukt stört ;)
Är idag gladare än sist för nu har det kommir snöööö och det är så vitt och fint ute och man blir genast på bättre humör.
Idag så började jag inte jobba förrens på eftermiddan och det var så mysigt att få "strosa" omkring på fm utan att behöva stressa (speciellt med tanke på hur inåt h*lvete halt det var på vägen in till stan)

Men imorgon är jag ledig och har därför beslutat mig för att åka in och ta Vaccinationssprutan.
Har förberett min son hela veckan om denna dag så imorgon efter det är gjort så ska han få sig en ny fisk till akvariumet på sitt rum....sen har jag även lovat att han får bestämma middag.... och han stod länge och funderade på vilken av favvorätterna han skulle ta...Blodpudding, pizza, spagetti o köttfärssås eller Tacos?

....Jag vart så klart JÄTTEGLAD när han valde Tacos..ganska länge sen vi käkade det.

Just ja, i tisdags så var jag, wille och min pappa upp till Honeys och min stuga för att grilla och mysa lite.
Honey jobbade så han missade våran lilla utflykt.
Ingen ström, bara tysnaden och spraket från granveden i spisen ... åhhhh man vill inte åka där ifrån.
Medans min pappa tog en sväng i skogen och Wille tvärslockande i sängen så passade jag på att slappa lite vid köksbordet med en gammal bok och en kopp kaffe..



Detta min vänner är.... Avkoppling!

Puss & Gonatt


Angie pratar ut!




Tick tack...tick tack...

Börjar mitt inlägg med att säga Bläääää, för det är precis vad jag känner just nu.
Känner inte för att överhuvud taget göra någonting alls, inte kliva upp och jobba, inte gå och lägga mig, inte laga mat, inte städa.... ja helt enkelt skita i allt och inte göra något!!

MEN vad skulle då allt resultera i? Jo att jag
1. Skulle bli av med jobbet
2. Skulle antagligen vara hur trött som helst
3. Ehhh äter man inte så dör man
4. Vi skulle nog få besök av dom där "städkärringarna" på tv som besöker och hjälper människor som har det snusk hemma....

Jag tror nog inte att jag är ensammen om att känna på detta vis och det hör väl till denna månad så det är väl bara att "köra på" tills det vänder.

Nä men nu till något roligare, jag var ju som sagt på Halloweenparty i Lördags och det var verkligen jättetrevligt. MÅNGA roliga nya människor som man fick träffa och lära känna och vissa hade verkligen fått "till det" med sin klädsel.

Jag var iallafall Dead Red Hood = Döda rödluvan ....och Honey var så klart Jason ....








Mer bilder kommer nog att läggas ut...för det vart en hel del =)

ETT STORT TACK TILL

ANDREAS (jokern) & ANNA (Piraten) som anordnade detta roliga kalas.


RSS 2.0