Man bör skämmas!

Herre gud...jag vill börja med att säga att jag har och kommer troligtvis alltid att förbli halvsenil.
En sak som jag aldrig kan komma ihåg är födelsedagar, eller jo min familj...alltså pappa, mamma, brorsorna, min honey och så klart min son...men sen e det STOPP.
Har så otroligt svårt med detta och en av anledningarna kan nog vara att jag aldrig skriver något i kalendern.

Jag köper samma kalender varje år genom dessa "underbara" jultidningar som barnen säljer men jag använder den aldrig som man ska göra. Längtar varje år till just den stunden när det knackar på dörren och utanför står ett barn med en ryggsäck full med alla möjliga jultidningar... smile....
Nädå...skämt osido..klart det är kul =)

Det jag egentligen ville komma till var att jag har glömt en speciellt persons födelsedag....jo nämligen ingen annan än min bloggkollga som fyllde år den 21 september....

jag ber 10.000.000.0000.00000.000000.00000000.000000000000 ggr om ursäkt raring.
jag har rappat mig själv med björkris så nu kommer jag aldrig mer att glömma dig.



Hoppas du hade en trevlig födelsedag.....firat?




AT THE MOMENT!

Har precis tvättat bilen utvändigt och invändigt för det är helt sjukt hur man kan få till bilen invändigt alltså!! Det positiva med det är att man iallafall inte är en av dessa männsikor som skräpar ner i naturen.

Det utvändiga kan man inte göra så mycket åt eftersom att det ärden årstiden nu där bilen blir skitig så fort man rullat en meter iallafall här uppe där vi har grusväg blandat med asfalt!

Förstå dessa människor som har "mage" att slänga ut tex en soppåse rätt ut från bilen.... USCH för er!!

Nä nu ska jag ut och fortsätta höststäda....vi hörs!


Lugn Lördagkväll!

Japp, det är precis vad det har varit för min del. Honey är inne i stan med "killarna" på bluesfestival så när jag hade skjutsat in han till stan så stack jag och Wille och handlade.
Vi körde en myspyskväll med Tacos och en massa godis och andra onyttigheter...men vadå är det lördag så är det. Vi hyrde oss varsin film också.....det vart dessa



Leroy hade man ju bara sett sisådär 3 ggr innan men han fick välja vilken han ville och det vart Leroy & Stitch.
Nu har jag precis sett klart Thick as Thieves och den var helt klart sevärd, den får +++ av fem möjliga.

Eftersom att jag inte ät trött så tänkte jag att det bara är att fortsätta filmtittandet och det lutar åt en film som jag inte sett på...ja det är väl iallafall minst en månad sen!

Men hoppas ni också har en mysig kväll med vad ni än sysslar med.
BTW...faan va mysig "Olles brorsa" är...tror jag ska sova med han inatt...



För er som inte vet vem "Olles brorsa" är så..kan jag berätta att det är den jag har på huvet...det är mössan som alla lumpare har och dom kallar den visst för Olles brorsa...så nu vet ni det!

Natt Natt


Nu är det DAX!





Behöver nog inte säga mer va!




jävla skit också!



Jaja, får väl kolla svt Play då *suck*


I hate spiders!

Hej på er!
Jaha då var man snart iväg på jobbet då...precis klivit ut från duschen där jag i ren panik fäktades med en spindel som jag upptäckte när jag schamponerade in håret, ni vet man står med huvet lite lutat bakåt medans man masserar in schampot och DÄR uppe satt han!! Han var precis på väg ner på sin lilla tråd när han precis som jag vart rädd och började klättra upp igen...men icke san icke. Om vi säger så här...det blir nog hällregn imorgon...moah ha ha!

Nåväl, jag jobbar min första kväll idag och slutar 1 timme innan midnatt......åh gud vad det lät sent, men det ska faktiskt bli spännande!

Det är riktigt skönt att få ha förmiddagarna lediga så här ibland för man blir på något knepigt sätt så jävla effektiv med allt. Igår på min lediga dag så tog jag och städade the hole house och det var riktigt skönt nu på morgonen att få kliva upp till detta.

Så nu sitter jag här i min rosa morgonrock i lugn och ro....
Nä jag tror jag ska ta och brygga mig en kopp kaffe och bre mig en skorpa med ost och apelsinmarmelad.





Jag vet att jag e ond...men jag kan bara inte med dessa äckliga "saker"
Såg förrsten att jag glömde ordet DIN i pratbubblan till höger men skit samma...orka göra om...nähh!


ILLUSION / ER!

Det är faktiskt ganska sjukt hur ögat kan bli lurat på detta vis....Finns ju en jäkla massa sånna här Illusionsbilder att titta på om man googlar lite....

Spänn fast bältet för nu åker vi!!


Det ser ut som om dessa snurrar...fast i själva verket så gör dom ju inte det!


Fokusera på det lilla krysset...efter ett tag så försvinner alla rosa prickarna!


Denna nedan ska du också fokusera på mitten (den lilla svart pricken) för efter ett tag så försvinner allt det suddiga runt den.....SJUKT!




Allt på denna bild är ju egentligen still, men fyfaan va snurrigt det är att titta på den!


Samma som ovan...allt bara flyter runt........



Åh fyfaan...det är nästan så man mår illa nu efter en timmes surfandes på Illusionsbilder.


Photoshot!

Angie & Vera - Vad säga om att träffas igen och köra en liten HöstPhotoShot?
Vi hade ju så jäkla kul sist när vi fotade ute vid forsen vad den nu hette ;)

Men nu är sommaren förbi och det är väl bara att inse att den inte kommer tillbaka förrens om 8-9 månader!!




Fotograf: Angie Lindberg


Lite att göra!

Satt och kollade igenom mobilen och fick då se dessa roliga bilder som jag och min son tog häromdagen..han ÄLSKAR att ta kort med digitalkameran och då måste man gör grimaser...nu gjorde vi detta tillsammans med min mobilkamera och resultatet vart detta:



Så skönt att få vara på hans 4,5 års nivå imellanåt, och visst fasiken kan man bjuda på sig själv ibland...tycker jag alla borde göra. Släppa det där stela tråkiga ibland och bara vara ;)

Haha, kul hade vi iallafall!


3 dagars torka!

Japp, det har inte skrivits ett enda inlägg sen i fredags så jag tyckte att det var dags att "vattna" på bloggen lite.

LÖRDAGS - Var precis som alla andra lördagar, helt underbara. Det där lilla ögonblicket när man slår upp sina ögon på morgonen och inser att man e ledig...ahhh vilken känsla!
Lagade en middag till 7 pers också för min pappi fyllde år, jag började mitt storkok redan vid klockan 13:00 och höll på fram till 18:00 då gästerna skulle komma.
Det bjöds på höstgryta och jag började alltså koka köttet tidigt för att det skulle vara så mört så det smälte på tungen..... och ja det gjorde det också. Till detta serverades det ris och potatis med en grönsallad och svartvinbärsgelé.  ALLA backade så jag antar att dom inte ljög när dom sa att det var gott!

SÖNDAGS - Trööött! klockan vart nog 03:00 innan vi kom i säng och det kändes på söndagen.
Gjorde absolut INGENTING! och det skäms jag inte för heller! söndagar är väl vilodagens dag va!

MÅNDAGS - Jobb, Yeahh! Det var en spännande dag eftersom att det var min "första" riktigt jobbdag.
Inte så mycket att säga om det än att jag faktiskt var nöjd med min insats vid passets slut!
Kan väl nämna att jag tyvärr inte kan blogga från jobbet då man inte får logga in på några sidor (pga av virussäkerhet) = tycker jag e helt ok!

Så där ja...lite kortfattat om vad mina tre bloggfria dagar har varit.

Hörs senare...JAG E LEDIG IDAG!!!




Medans Angie vilar...

...upp sig så passar jag på att fira!!! för idag så gjorde jag mitt sluttest på jobbet och JAG KLARADE MIG!!!!
Säger så klart STORT GRATTIS till dig gumman och det nya jobbet och vi SKA boka in en tjejkväll så vi får ha lite kul - Miss U girls!

Angie borde ju egentligen också fira hennes nya jobb men jobbar man helg så jobbar man helg och då är det till att spara på krafterna......spara på firarkrafterna tills vi går ut vännen!!

Men som sagt var..det har varit två INTENSIVA veckor med mycket information och jag känner verkligen att.. " FYFAAN VA SKÖNT" att jag e klar.
Jag vet att min "fadder" inte läser denna blogg (vet ej att jag bloggar) men jag måste bara få säga att Åhhh fyfaan tack så mycket Christoffer för 2 asroliga veckor, du har verkligen för förgyllt dessa...!

Jag har idag jobbat själv och det gick KANOOON! (Längtar redan tills måndag faktiskt!!)

Nä nu ska jag fortsätta fira!



Firar detta med en goooood drink! Skååål!
(Aaaaskass kvalite....mobiiiiilbild!) (uttalas med Lidingö iiiiiii) 

Andreas snälla hjälp mig md inställningarna så jag kan lägga in mina kamerabilder! ;-)





Yo yo yo

Sitter just nu i sängen med datorn i knäet och kollar på IDOL 2009! Det är ju ett riktigt bra program och vilken härlig jury det är!! Jag älskar verkligen dom!
Jobbade min första dag på Törners idag och det gick skitbra!!! Och imorgon ska jag jobba igen HELT SJÄLV.. haha vilket ansvar man får direkt! Men det känns bra de! Jobbar söndag också.. OB hela dagen! Känns rätt gött att ha ett jobb som man kan tjäna massa pengar på eftersom att man kan jobba över och man får OB!!!!

Var ute på min 4:e springtur idag också med kära Maria, fy fan vad vi är duktiga!! :) Känns riktigt skööönt att börja röra på sig! Och dessutom få springa med min älskade vän...

Jag är bara liiite avundsjuk på Maria som har världens snyggaste löparkläder :) hihi..

Nee efter IDOL ska jag bada och sen ska jag nog lägga mig i sängen och lata mig.. jobbar ju helg för första gången på vääääldigt länge så.. jag vilar !!! Och på måndag börjar jag 05:00!!!!! OMG!

PÖSS PÅ ER!!!

//@NGI3!

IDOL!

Ha va kul det var att se idol idag för jag känner en tjej som var med där och jag hade ingen aning om att hon hade sökt! Nu är väl kanske inte det så konstigt med tankte på att jag inte bor eller har bott i sthlm sen 13 år tillbaka och inte har den kontakten med henne. Sötaste Dounia som bara var liten när jag bodde i sthlm och jag och hennes storasyster var "bästisar" som det hette under tonåren, hehe.

Dounia gick tyvärr inte vidare, och jag tror dom sa något i stil med att dom inte riktigt fick den där känslan!
Hmmm....ja jag vet inte om jag håller med om det, för RÖSTEN har hon iallafall och  då tror jag att den där "känslan" kommer.

Men vadå, vad vet jag en blond, jämtländsk (japp, det är jag) småbarnsmamma boendes i en by mitt ute i ingenmansland med 2,5 mil till närmaste affär ;)

I mina ögon är du en IDOL Dounia! (felstavat av TV4)



Snurrar bara klippet? Klicka på rutan/klippet så kommer den igång.

Tänk att två systrar kan vara så lika....




Ljungman jansson!

Ja du Angie, jag håller nog med dig från förgående inlägg...allt utom den där jävla hockeyn, BLÄÄÄÄ!
Totalt ointresserad av det, spelar sverige en viktig match så tycker jag det är skitkul men annars så får det vara!

Jaha frejdan imorgon, tjo fadderittan hej!
Min honey boney ska jobba hela lördag så jag vette fasiken vad jag ska ta och göra....kanske höststäda lite....ta och slänga mina pelagoner i fönsterlådorna och byta ut dom mot ljung kanske....

   

Oj oj oj vad jag inte vet vad jag ska skriva om nu så jag tar och avrundar med ett
CIAO!



// C@RRO






6600:-

Va in på Mogis blogg nyss och såg att hon hade varit ut och höst-shoppat... 4 plagg shoppade hon lös på och 6600:- gick det lilla kalaset på! Jag vet inte hur det är med er men om jag hade 6600:- att shoppa för skulle jag INTE köpa 4 plagg, vet ni att jag skulle få runt 20 plagg för de beloppet :) Typ på Gina, Cubus, H&M o.s.v. Men det kanske blir så när man är störtrik att man köper DYRA kläder :) Jag vet inte...

Idag har jag fått ett väldigt underbart besked också.. men jag kan inget säga förrän imorgon!! Det är iaf det bästa som hänt mig på länge!

BTW snart börjar ju Elitserien och visst hoppas alla på att FBK ska vinna hela skiten?? :) Det gör jag iaf!
FBK möter Skellefteå nu på måndag...
Färjestad Åååå Färjestad vårat kära Färjestad, starka och arga vargar Karlstads MÄÄÄÄSTARLAAAG!!!




KRAMAR ANGIE!!



I´m so happy!

Åh gud vad jag egentligen inte orkar skriva något men jag bara måste bara få säga att vilken underbar onsdag!
Jag klarade idag mitt näst sista test som jag var så gruvsam över och jag klarade det med råger om jag får säga det själv..... hade 93% av 100 möjliga på ett test (minimum 70%)

Kan tyvärr inte gå in i detalj på vad testet handlade om men det var pirrigt kan jag lova!

Så på fredag bestämde vi att jag skulle göra mitt slutgiltiga test...det s.k sluttestet!
Äh men vadå...lika bra att ta tjuren i hornen på en gång va?

Kanske det blir att fira i helgen????



Men åhh´vad jag har längtat i en hel vecka efter att få se True Blood och det är verkligen sjukt vad 50 minuter kan gå fort! Så nu är det bara att vackert vänta till nästa onsdag igen då!

Nä nu stängs snart mina ögon...så jag ska nog plocka ur linserna och tvätta ansiktet.

Ciao



The autumn is here

Hej hopp i lingonskogen!
Jaha då var vi snart inne på veckans mitt då och det är redan 15 september.....
Dagarna bara flyger iväg och man hinner inte ens blinka så kommer väl snön också, suck men alla årstider har väl sin charm antar jag.
Träden ute börjar bli så enormt fina och jag hoppas löven får sitta kvar ett tag till innan kylan tar dom!
Jag är inne på min sista utbildningsvecka och imorgon har jag mitt näst sista prov, och jag håller tummarna för att det ska gå bra. Sen på måndag (kanske fredag) så kommer det slutgiltiga sluttestet där jag får reda på om jag får börja jobba på riktigt eller inte....men man har ju två chanser så jag ska se till att vara riktigt utvilad inför detta.







Japp prästkragen är från kvällen (dom lever =) och är det nån som vet vad man kan göra för gott/kul med rönnbär?





Oh my f*cking lord

...vad jag längar tills den 20 november nu!
Vilken trailer för New Moon...vet att många av er redan sett den men den ska bara finnas här på våran blogg...Gahhh!




Utgång!

Jaha tjejer, skulle vi köra en favorit i repris eller??
Ni kommer väl ihåg va kul vi hade denna kväll va!

Try JibJab Sendables® eCards today!


Har tråkigt!

Favorit färg: Svart, grön, grå
Favorit mat: Hemlagat!
Favorit plagg: leggins
Favorit snack: Lakrits
Favorit frukt: Mandarin/Clementin
Favorit drink: Fruktiga
Favorit bil: Hmmm... Gillar ju Mazda 6 och den nya Honda Civic:en
Favorit skådis: Robert Pattinson såklart!!
Favorit film: Twilight!
Favorit designer: Är Gina Tricot en designer??? ;)
Favorit musik: Allätare
Favorit telefon: Iphone
Favorit restaurang: Simon&Viktor
Favorit semester ort: Har ingen, men vill gärna åka till Thailand
Favorit smink: I.D
Favorit efterrätt: Vanilj Panacotta
Favorit taxibolag: Östersunds Taxi :) haha
Favorit klubb i Sverige: Oj måste ju säga GIII då :)
Favorit läsk dricka: Coca Cola
Favorit blogg: Många!
Favorit blommor: Rosor
Favorit kändis: Robert Pattinson!







Ett litet tips!

Jag fick en fråga ev en tjej som undrar vad jag använder mig av för program när jag tex gör bilder så det ser ut som om jag tagit dessa med polaroidkamera.
Programmet heter Inkscape och är helt GRATIS!!



Kan vara lite trixigt i början precis som med alla andra program men man lär sig ganska fort!

Finns att hämta HÄR


Dagens STORA fråga?





Åhhhh blir TOKIG alltså...samma sak nästan varje dag!
Nä jag måste börja göra en matlista så man vet att detta ska vi laga idag...jag är inte sugen på något över huvudtaget just nu och hade det inte varit för att man har barn och barn måste få mat så hade jag skitit i att laga något!

Nåt lätt: Pannkaka...näää, Spagetti och köttf.sås....nääää, makaroner och köttbullar...näääää makaroner och korv...nääää

Gud vad jag inte kände mig positiv till något!


Tomt...e!

Det är vad det är i mitt huvud just nu..
Känner bara för att gå och lägga mig på sängen och stirra rakt upp i taket....Blääää! Men det är väl kanske bara för att det är söndag....
Hur som helst så har helgen varit trevlig, kalas i fredags på våran bygdegård och inte ett kort tog jag =)
Igår så tog jag det bara suuuuper lugn, tårta nere hos pappi för farmor fyllde år i fredags 11 sep...kul dag att fylla år på sen terrorattackerna 2001...nehh!

I fredags så fick jag med mig två teckningar från dagis som Wille hade gjort (iallafall den ena) och då började jag fundera på vad jag ska ha på mig på julafton och vart jag ska köpa julskinkan!!! Gahhhh det är ju för mer än 3 mån kvar till jul och det börjas redan göras julteckningar på dagis....stopp och belägg!!



Men dom var jättefina iallafall...Tack Ida ;)


En till bara!

Jag ligger just nu ner på golvet och dör av skratt!!




Eloge till dom som har gjort dessa!

Är inte detta världens roligaste reklam just nu?




Dom här är inte så pjåkiga heller :)







ASGARV!!!!


Tävling

Jag är med och tävlar hos http://gilraen.se i samarbete med www.tvspelsweb.se om ett skylightfilter :)

Det här bidraget är jag med och tävlar med :

Vackra Caroliné



Vackert, hemskt....

Vet inte vad jag tycker om detta kortet....




Tvillingar :)



Eller inte :) Men systrar är dom.. dock inte samma pappa men spela Roland !!! :)

Julia är min lillasyster och Veronica (som ni redan vet) är min storasyster!


dag 2 avklarad!

Jappsi, då har man kommit hem från sin andra arbetsdag och det börjar att kännas skönt att få återgå till verklighet kan jag lova....nog för att det har varit så otrooooligt j*vla skönt att få ha varit ledig hela sommaren...9 veckor vart det nog totalt tror jag, och jag har inte varit så långledig sen jag var hemma och var mammaledig feb-05 till sep-06.

Va skönt gumman att du är feberfri och kan själv återgå till arbetet....du e nog saknad kan jag tänka mig!
Jag har inte ett enda kort på mig själv som "ung" här hemma...allt är nere hos mamma i Sthlm...men jag lyckades faktiskt hitta en gammal filofax från 98-99 i en flyttkartong som alltså stått i 10-11 år.
Häll helt ärligt på att garva läppen av mig när jag läste den....kan dra lite expempel så förstår ni.

30 april - SISTA APRIL...SUPA!!!!
5 maj - Var på Saga (nattklubb i Ösd)
21 maj - Omprov i matte (hmmmm not good)
28 maj - Jihoo åker till sthlm på Elitloppet!
31 maj - Sista dagen att lämna in boken i svenska
4 juni - STUDENTEN JIPPPPI!!
7 juni - Första dagen som arbetslös HÄRLIGT!! LATA MIG!!

Ja jag säger då det =)
Detta är bara en liten del....men det jag egentligen ville komma fram till med filofaxen var att jag hittade helt underbart roliga kort på mig och en kompis (min bästis jag hade då) Vi tog dessa i en sån här fotoautomat ni vet....finns dom fortfarande?




Detta är resultatet......



Här var jag och Faddi 15 eller 16 år....alltså ca 12 år sen....Gahhhh!
Men man e tamefaan sig lik...pussmun och en pose på varje bild Hahahahaha.

Shit TRUE FUCKING BLOOD börjar nu...Hörs!


Feberfri!

Tog nyss tempen igen och jag ligger på 37 grader nu! Så imorgon kan jag börja jobba igen! Känns skönt.. så tråkigt att ligga hemma och glo på TV bara! Make da money liksom!

Men ikväll blir det vila iaf... kolla på True Blood! :)

BYE BYE!


En liten Angelica... :) Tog kort på kortet med min kamera när jag var hos mormor!


osså en Veronica :) lite översminkad sådär !! haha

Har du nåt att bjuda på Carro?? :)




Informationsmäklaren Caroliné

Kommer jag väl inte att kunna kalla mig för förrens sluttestet om ca 1 1/2 vecka så nu är det till att plugga!

Men hur som helst så var då denna dag avklarad!
Min första dag på min nya arbetsplats och jag vet redan nu att jag kommer att trivas.
Supertrevliga människor som verkligen tar väl hand om en, man har t.o.m en egen fadder som hjälper en igenom hela utbildningen tillsammans med alla andra så klart.....Utbildningsplanen är verkligen väl genomtänkt!

Men nu har jag fått mig ett häfte som jag kommer ha som nattlektyr tills jag sitter som färdigutbildad mäklare!
Puhh det var faktiskt mer än jag trodde men vadå...vill man så går allt, eller hur?



Men Angie lilla rara älskade vän.....hoppas du blir frisk snart och att du inte har åkt på någon fluensa!



Vi fick idag reda på att vi kommer att få vaccinera oss genom jobbet..
Kommer jag att göra det?....har hunnit tänkt en och en annan minut på det och mitt svar är JAPP!

Nej, natt natt på er alla
där ute i vårat avlånga svenska land som jag måste ta och lära mig ett och ett annat om.....


Förkyld-Svininfluensa-Influensa?

Tankarna går nu... har jag svininfluensan eller är jag bara sjuk??? Igår började jag känna mig dålig på kvällen... sen har Marcus varit sjuk hela förra veckan så han har fått hosta så jag sov ungefär 3 timmar inatt +att jag vaknar och mår askasst, tar tempen som visar 38,3 grader... bara att stanna hemma i sängen.. var helt utslagen tills Marcus kom hem då jag var tvungen att masa mig upp och få i mig mat! Mår lite bättre nu men febern ligger fortfarande på runt 38 grader... blir en tidig kväll ikväll för mitt huvud känns lika stort som globen!

Tillbaka till sängen och TV-tittande nu...

PS! Carro va mysigt det såg ut på Älgjakten!!!
DS! Fan vad jag dansade??? Säkert därför jag blev sjuk.... :)





Från GoKarten där jag VANN i vårat heat :) woohoo tror de va 19,17 tiden låg på...


Älgjakt!

Idag på eftermiddagen så följde jag med ut i skogen en sväng för idag så drog Älgjakten för 2009 igång!
Kanonväder med en god matsäck gjorde att man bara njööööt...det enda som fattades var så klart älgen som lös med sin frånvaro, eller iallafall på vårat pass. Men en kalv och en tjur vart det så helt lottlösa vart dom inte!

Då jag vet att vissa är lite känsliga för detta så väljer jag att inte lägga ut några "stötande" bilder.
men här kommer iallafall ett gäng med bilder från dagen.









Så har min eftermiddag sett ut


Vilken man!

Såg själv inte matchen i lördags för jag var på surströmmingskalas i byn bredvid men jag har sett det helt otroliga målet om och om igen och kan inte mer än säga att fyfasiken vilken man han e Zlatan!










Måndag morgon (fm)

Hej och godmorgon på er....eller dom flesta har väl börjat jobba eftersom att det är måndag och det är min sista lediga dag =(
Undra hur jag ska lyckas ta mig upp imorgon mån tro? Jaja det löser sig nog för jag vill ju inte komma försent på min första dag så det är bara att pallra sig upp!

Satt och gick igenom bilderna i min telefon från i fredags (firmafest) och tänkte bjuda er på lite klipp från våra dansunderhållare Angie och Miffe. Ni är grymt sköna personer...

Tyvärr så har jag filmat ALLA klippen med kameran vänd åt fel håll!!
Så vänd på huvet =)





Slut som artist!

Åhhh har inte skrivit något på HELA helgen och bara orkar inte göra det nu heller.......
Det har varit en riktigt rolig helg iallafall.

Säger Natti Natt


Lady Gaga or Mister Gaga ???

Vet inte om jag är efter eller men jag har hört det ryktas om att LadyGaga egentligen är en kille, ja alltså att det är en transa men man vet ju hur det är med rykten....
Men jag var faktiskt lite fundersam på denna artikel som expressen hade HÄR


...och kollar man in detta Youtube klipp så kan det bara inte vara fejk...men då är frågan: Varför går hon/han utan trosor om man nu inte vill att ngn ska se det?



Vad tror ni om detta?


Oj!

Hoppsan Kerstin...kl är 11:15 och här sitter jag i min morgonrock och inte gör något!
När jag klev upp imorse 09:00 så bara vräkte det ner regn...och det är väl lite orsaken till varför jag låg kvar i sängen så länge...vi har full takhöjd i vårat sovrum så när det regnar så hör man varje droppe som landar på plåttaket och det är ett sånt underbart ljud....lite sövande så där.

Nä upp och hoppa...tände mig en brasa i köket och kokade mig en kopp kaffe och nu sitter jag här 2 timmar senare och har knappt lyft på baken....

Nääää en dusch och kanske ett klädesplagg på kroppen...... Hörs sen!




Vad tror ni?

Ska man kanske införskaffa sig visitkort och dela ut till random people? :D







Kul att pillra med iaf!

Villl DU ha visitkort, gå in här :)




Ett år sen...

...jag sålde min älskade häst Explosiv och efter att ha kollat igenom gamla fotografier så inser jag nu vad jag saknar han....... nån dag/gång/vecka/månad/år kommer det bli en till häst men inte just nu tyvärr!















Fler böcker?

OMG måste jag börja läsa flera böcker nu.. såg ju att dessa fanns!
Det är ju böckerna som gjorde att serien "True Blood" kom till!! och det finns ju "bara" 9 st att läsa :)
Charlaine Harris som har skrivit dom, hon har fått massa priser så böckerna är säkerligen bra!!



Känns ju nästan som att man måste läsa dom! Iofs har jag inte ens läst klart Twilight böckerna, kanske ska göra det först?? :)

Böckerna finns att köpa på www.adlibris.com
Boxen med 7 böcker kostar 394:-
Dead and Gone kostar 152:-
From dead to worse kostar 191:-

Inte så dyrt för så många böcker!!


2 dagar rökfri!

Det går faktiskt jättebra! Jag firar med att lyssna på denna underbara låt!
Mamma om du läser LYSSNA!! Jag tänker på Momma när jag hör låten!

I made the call just too late
At the end of May
I just thought I could wait
For one more day
In the time that passed
You went down so fast






Nu korkar jag upp...

....min true Blood flaska och byter skepnad.....moahahahaha!




svar på mina frågor.

Ni påstod att ni hade en massa på gång och att det var därför ni inte kunde vara så aktiva i bloggen numera, men ni kunde inte berätta vad det var.....nu satt jag och kika lite på nätet och hittade dessa bilder på er.
jag säger bara en sak...

Angie: Jag tror att du kommer gå långt i din sångkarriär men du får inte bli så stroppig bara för att du börjat synas i tv!

Vera: Nu förstår jag varför du var så grym på skridskoåkning! ....och tror att du kommer spela G.I Jane i 2:an helt utmärkt.....och jäklar vilken hunk du satt klorna i =)













När ska vi köra nästa utgång? det börjar väl bli dags snart va???



Miss U girls!


Nu drar vi till......eh kyrkan!

Japp, nu ska Wille äntligen få börja på kyrkis...och idag så är det öppet hus för barn och föräldrar.

Så här taggade är vi


 
Hörs sen!




Natten är räddad!

Som jag har längtat...nu har den äntligen kommit ;)



Så nu ni alla Twilight lowers är det bara att köra på =)
Näää men seriöst...jag tror tamefaan att det går att tjäna pengar på allt här i världen för nog faan kommer folk att köpa denna produkt!



Den heter t.o.m The vamp och vet ni vad det roliga är? Jo nämligen att den gnistrar precis som Edward Cullen gör i twilight och det står även i artikeln att man kan lägga den i frysen så man kan simulera hur det är att ha sex med en vampyr... ni vet the cold one

Den riktar sig till alla som älskar böckerna och filmerna om vampyrer och som är dragna till det förbjudna....
vadå förbjudna? Är det förbjudet att ha vampyr sex?

Den var inte så farligt dyr heller...strax under 300:- ...äh vafaan då tar vi 3st =)

Eftersom att jag inte är in på Expressens Sex & Kärleks sidor så ofta så måste jag tacka söta Becca som tipsade mig om denna artikel ;)

Artikeln finns att läsa HÄR på Expressen.








Seriöst... vad duktig jag e!

Åh helt mööör i hela kroppen. Vi har en skidlift här där jag bor som var i behov av en liten uppiffning, så sagt och gjort...fram med penslar och färgbunkrar och sätt igång!

Eller i fredags så var vi faktiskt ett jäkla gäng som drog dit och hjälptes åt..men mörkret hann ifatt oss så vi var tvungen att avbryta projektet...jag fortsatte i förrgår alldeles själv och avslutade idag med att måla liftens vedbod.... alldeles själv

... "ehhh ja jag e stolt att få säga att jag gjorde det alldeles själv så nu Markus ska jag ha gratis liftkort HEEELA vintern" ;-)




Eftersom vi har så nära till liften hemifrån (skiout) så är det självklart att man går ner för backen....vilket går skitbra...det är värre på tillbaka vägen....




Så dagens goda gärning är nu avklarad...bara invänta morgondagen =)


Snygga kappor!

Igår när jag var klar med min anställningsintervju så hade jag en timme kvar innan jag skulle åka hem så då passade jag på att kika på lite mysiga höstjackor.

Lindex hade en massa snygga jackor och kappor så jag tog och testade några stycken.
Tyvärr så vart kamerabilderna rent ut sagt skitdåliga så jag vart tvungen att ljusa upp dom för att man skulle se något över huvudtaget. Så kvalitén e skit...men lite ser man iallafall.

 
Denna krage som satt på kappan längst till vänster vart jag helt förälskad i.



Jag köpte ingen av dom för jag ska kika vidare på alla andra fina affärer som finns och som håller på att öppna upp i vårat lilla Östersund.
Men av dessa fyra är den första helt klart min favvo.

Ciao


RSS 2.0